De keuze van o.a. het met drie Michelinsterren bekroonde Inter Scaldes*** met topkok Jannis Brevet en De Treeswijkhoeve** met sterrenkok Dick Middelweerd, Marrees* met sterrenchef Jan Marrees en nog veel meer.
Cornezuelo:
De Cornezuelo olijf hoort bij de West Spaanse provincie Extremadura. Deze olijfolie van het beroemde huis Naturvie komt van een unieke plantage. De grootvader van de huidige eigenaar Fernando Sánchez-Mohino heeft vanuit een paar wilde bomen een plantage weten te maken op zijn uitgestrekte landgoed. Er staan geen rijen, het is een willekeurig bos van oude bomen.
De olijven worden met de hand geplukt, vervoerd in kleine kratten om kneuzing te voorkomen en verdwijnen direct in de pers. Het gevolg is een fantastische Extra Vierge olijfolie met de geur en smaak van groen blad, appel, groene amandel, munt, vijg en tomaat. Vol, fluweelachtig en met tot slot een licht peperig accent.
Arbequina:
Heerlijke milde en bijzonder fruitige olijfolie van het top huis Naturvie.
De keuze van o.a Restaurant Noble in Den Bosch van topchef Edwin Kats.
Full Moon Club:
De beroemdste Extra Vierge olijfolie van Naturvie. Geperst en geplukt bij de eerste volle maan van oktober. Een heerlijke blend van vier rassen die elk iets van hun smaak toevoegen. Fris groen, maar ook fruitig en tot slot een licht bittertje.
De beroemde Full Moon Olive Oil Club verzamelt zich vlak voor de eerste volle maan van oktober op de Finca van Naturvie. Zij plukken 's nachts de olijven bij volle maan en dragen deze direct naar de pers. Bijna alle olijfolie gaat mee in de koffers van de leden van dit Internationale gezelschap. Slechts rond de 900 flessen zijn voor de verkoop. Een zeer exclusieve en bijzondere olijfolie.
De fles is nu gelijk aan de overige varianten. Dus niet de Martin Berasatequi fles zoals op de foto.
Inhoud | 500ml |
Land van herkomst | Spanje |