• Lorem ipsum

Wij mochten onze olijfolie en andere delicatessen o.a. leveren aan :

Drie Michelin sterren

  • Inter Scaldes - Kruiningen

Twee Michelin sterren

  • Spectrum - Amsterdam
  • Ciel Bleu - Amsterdam
  • De Kromme Watergang - Slijkplaat
  • Aan de Poel - Amstelveen
  • Parkheuvel - Rotterdam
  • De Treeswijkhoeve - Waalre
  • Moshik - Amsterdam
  • Tribeca - Heeze
  • De Groene Lantaarn - Zuidwolde

Een Michelin ster

  • Joelia - Rotterdam
  • De Vlindertuin - Zuidlaren
  • Noble - Den Bosch
  • Noble Kitchen - Cromvoirt
  • Sense - Den Bosch
  • De Nederlanden - Vreeland
  • La Provence - Driebergen
  • 't Vlasbloemeken - Koewacht
  • Ratatouille - Haarlem
  • De Burgemeester - Linschoten
  • Niven - Rijswijk
  • Basiliek - Harderwijk
  • Merlet - Schoorl
  • De Swarte Ruijter - Holten
  • Onder de Linden - Aduard
  • De Loohoeve - Schoonloo
  • Marrees - Weert
  • Sel Gris - Knokke-Heist, België

Vijf sterren hotels in Nederland : 

  • Des Indes - Den Haag
  • Waldorf Astoria - Amsterdam
  • The Grand - Amsterdam
  • Grand Hotel Karel V - Utrecht 

en meer dan 150 andere toprestaurants w.o. het beste vleesrestaurant van Nederland, CEO baas van het vlees te Rotterdam.

 

De Olijfolie Shop denkt altijd mee - Frederik Deceuninck

Frederik Deceuninck - Sel Gris
"In ons restaurant beginnen de gasten met een olijfolie proeverij en dan wil je wel de beste kwaliteit laten proeven, de olijfolieshop denkt altijd mee over het aanbod en smaakopbouw, is altijd bereikbaar en is zelfs een training wezen geven voor het personeel. Onze huisolijfolie van het huis Naturvie is een mooie olie, met zachte grastonen, frisse zuren en zowel bij het voorgerecht als in desserts goed te verwerken".

Frederik Deceuninck, Patron Sel Gris
Duinbergen (Knokke-Heist), Belgie
www.restaurantselgris.be

 

 

 

Enorme toevoeging in veel gerechten - Sander Spruijt

Sander Spruijt Burgemeester
"De transparante azijn San Carlos is voor mij een enorme toevoeging in veel gerechten door de perfecte balans in fris zuur en zelfs wat zoete tonen. San Carlos makes my day!"

Sander Spruijt, Chefkok De Burgemeester
Linschoten
www.deburgemeester.nl

 

 

 

Mooiste assortiment - Edwin Vinke

Edwin Vinke van De Kromme Watergang
"De Olijfolie Shop bezit het mooiste assortiment olijfolie van Nederland."

Edwin Vinke, Patron van De Kromme Watergang
Slijkplaat
www.krommewatergang.nl

 

 

 

Je proeft de passie - Wilco Berends

Wilco Berends
"Bij de olijfolie van olijfolieshop proef je de gedrevenheid en passie van de maker, die zelfde passie ervaar je bij Nico."

Wilco Berends, patron De Nederlanden.
Vreeland
www.denederlanden.nl

 

 

 

Op zoek gegaan naar de mooiste producten - Guus Meeuwis

Guus Meeuwis en Dick Middelweerd
"Voor restaurant Gustaaf zijn we op zoek gegaan naar de mooiste producten om mee te werken. We willen de mensen verwennen met goed eten en mooie wijnen. Voor de olijfolie kwamen we al snel uit bij Estoublon. Dick Middelweerd gebruikt de olie zelf ook in de Treeswijkhoeve en
als het goed is voor een twee sterren restaurant, is het goed voor ons!"

Guus Meeuwis

 

 

 

 

Voor mij is er maar 1 olijfolie - Niven Kunz

"Voor mij is er maar 1 olijfolie, Chateau d'Estoublon van De Olijfolie Shop.
Make life tasty!"

Niven Kunz, patron van Niven
Rijswijk
www.restaurantniven.nl

 

 

 

De chefs zijn lyrisch over de olijfolies - Vito Reekers

"In de keuken van Grand Hotel Karel V wordt er voornamelijk gewerkt met eerlijke, ambachtelijke en smaakvolle producten, passend binnen de kookstijl culinaire traditie met eigentijdse smaken. Olijfolies van de olijfolieshop passen hier perfect bij. Allen rijk van smaak en met liefde
gemaakt. De gasten van het Grand Restaurant worden getrakteerd op de crème de la crème van de olijfolies, namelijk de Pago Badios Full Moon. Een rijke olie, met een bijzonder milde smaak en overweldigende geur van groene banaan en tomaat. Ook bij Brasserie Goeie Louisa zijn de chefs lyrisch over de olijfolies van de olijfolieshop. Op iedere tafel prijkt een fles Oro (Goud), winnaar van vele prijzen, met een 9e plek op de ranglijst van 's werelds beste olijfolie. Want Grand Hotel Karel V staat voor culinair genieten, met oog voor smaak en passie voor eerlijk koken."

Vito Reekers, Voormalig Chef de Cuisine Grand Hotel Karel V. 
Utrecht
www.karelv.nl

Foto : Navenant