Naturvie Cornezuelo

€ 21,95

Availability: In voorraad

Merk:

Snel overzicht

De keuze van o.a. Samhoud Places** van sterrenkok Moshik Roth, De Treeswijkhoeve** met sterrenkok Dick Middelweerd en Jannis Brevet van Inter Scaldes**, door Lekker 2014 en 2015 uitgeroepen tot het beste restaurant van Nederland.
Een Extra Vierge olijfolie met de geur en smaak van groen blad, appel, groene amandel, munt, vijg en tomaat. Vol, fluweelachtig en met tot slot een licht peperig accent.
In kleine oplage gemaakt in genummerde door Martin Berasatequi*** ontworpen fles.


Inhoud 500 ml

Omschrijving

De keuze van o.a. Samhoud Places** van sterrenkok Moshik Roth, De Treeswijkhoeve** met sterrenkok Dick Middelweerd en Jannis Brevet van Inter Scaldes**, door Lekker 2014 uitgeroepen tot het beste restaurant van Nederland.

De Cornezuelo olijf hoort bij de West Spaanse provincie Extremadura. Deze olijfolie van het beroemde huis Naturvie komt van een unieke plantage. De grootvader van de huidige eigenaar Fernando Sánchez-Mohino heeft vanuit een paar wilde bomen een plantage weten te maken op zijn uitgestrekte landgoed. Er staan geen rijen, het is een willekeurig bos van oude bomen.
De olijven worden met de hand geplukt, vervoerd in kleine kratten om kneuzing te voorkomen en verdwijnen direct in de pers. Het gevolg is een fantastische Extra Vierge olijfolie met de geur en smaak van groen blad, appel, groene amandel, munt, vijg en tomaat. Vol, fluweelachtig en met tot slot een licht peperig accent.

De bijzondere (decanteer) fles is ontworpen door de Spaanse driesterren chef Martin Berasategui.

Inhoud: 500 ml


Extra informatie

Gewicht -
Inhoud 500 ml
Herkomst Spanje
Soort Extra Vierge

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.